Sev Yeter - 156. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen dizisi Sev Yeter 21 Ocak Pazartesi günü yayınlanan son bölümü 156. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam İshita Simi’nin kimle görüştüğünü öğrenir ve ona planını anlatmak zorunda kalır. Pratik ise Raman’ın avukatı Patak’ın Ashok’la konuşmalarını duyar. Patak Ashok’la neden görüşüyor?

İshita sonunda Simi’ye gerçekleri itiraf ettirmeyi başarır ve onun aslında Parmet’le görüştüğünü öğrenince şok olur. Simi Parmet’in ameliyatı için Ashok’tan para istediğini söyleyince taşlar yerine oturur. Simi birden İshita’nın normal davrandığını fark edince neler olduğunu anlamakta zorlanır. Köşeye sıkışan İshita tüm gerçekleri Simi’ye anlatır. Duydukları karşısında şok olan Simi ona yardım etmeye söz verir. Pratik bir işi için Raman’ın avukatı Patak’ın başvurmak için onun ofisine gider. Ofiste Patak’ın Ashok’la konuştuğunu duyan Pratik şüphelenir. Patak Raman’ın arkasından iş mi çeviriyor?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet