Sev Yeter - 279. Bölüm

Sevilen Hint dizisi Sev Yeter 17 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan son bölümü 279. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Raman İshita’nın kalbini yeniden kazanmayı başarır. Niddhi ise Gulabu’nun peşine düşer ve onun Raman’la arasındaki bağı çözmeye çalışır. Niddhi Gulabu’nun gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

Raman İshita’nın gönlünü almak için onu yemeğe çıkarır. Yemekte İshita’ya artık eve dönmesini söyleyen Raman onu ikna etmek için elinden geleni yapar. İshita Raman’ın eve dönme teklifine sıcak bakar fakat Gulabu eve alışmadan dönemeyeceğini söyler. Raman bunu duyunca ne yapacağını şaşırır. Niddhi ise Gulabu’nun kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Bunun için Gulabu’nun çantasını karıştıran Niddhi Raman’ın pasaportunu bulur. Pasaportun neden Gulabu’nun çantasında olduğunu merak eden Niddhi gerçeği anlayacak mı?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 1
  • Nilgün 22.05.2023 15:21
    İshita bir sussan,kız sana her şeyi anlatacak. Ayrıca Raman kızını bırakır mı hiç. Belli ki onun da başına bir şey gelmiş.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet