Sev Yeter - 155. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Sev Yeter 18 Ocak Cuma günü yayınlanan son bölümü 155. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam İshita Raman’ın kendisinden şüphelendiğini anlar ve büyük bir oyun oynar. Simi ise herkesten gizli dışarı çıkar. Onun yokluğunu fark eden İshita Pratik’e haber verir. Abishek ve Pratik otelde neyle karşılaşacak?

Madhavi kızının içindeki ruhu çıkarması için eve birini getirir. Karşısında bir sahtekar olduğunu anlayan İshita Shagun rolüyle onu uzaklaştırmayı başarır. Raman ve Mihir ise İshita’nın rol yaptığını düşünmeye başlar. İshita onların şüphelendiğini anlayınca Shagun’un ruhunun İshita’ya zarar verdiğini düşünmelerini ister ve bıçakla koluna çizik atar. Bunun üzerine şüphesi geçen Raman çok endişelenir. İshita Simi’nin neden Ashok’la görüştüğünü anlamak isteyer ve peşine Pratik’i takar. Pratik ve Abishek otele gittiğinde onları büyük bir şok bekler.

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet