Sev Yeter - 157. Bölüm

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Sev Yeter 22 Ocak Salı günü yayınlanan son bölümü 157. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam İshita Ashok’un Shagun’la bağlantı kurup yeni bir plan hazırlamak isteyeceğini düşünür. Fakat Ashok’un İshita için başka bir sürpriz hazırlar. Ashok’un planı ne?

Ashok Patak’ı tuzağa düşürür ve onun karısını rehin alır. Patak da bu yüzden Ashok’un istediklerini yapmak zorunda kalır. Abhisek Patak’ı suç üstü yakalayınca Patak her şeyi anlatır. Duydukları karşısında şok olan Raman ona yardım etmeye söz verir. Ashok’un Shagun’la bağlantı kurmak isteyeceğini düşünen İshita ona tuzak kurmak ister. Ashok onu arayıp evine davet eder. İshita Shagun rolüne bürünüp onun evine gider. Ashok yemekte onu muhbiriyle tanıştıracağını söyleyince İshita çok heyecanlanır. Fakat Ashok’un büyük bir planı vardır. İshita’nın emeklerini çöpe atacak bu plan ne?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet