Sev Yeter - 147. Bölüm

Kanal 7'nin en sevilen Hint dizilerinden Sev Yeter 8 Ocak Salı günü yayınlanan son bölümü 147. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Shagun’un ölümü herkesi derinden etkiler. Onun ölümünü kaldıramayan İshita büyük problemler yaşar. Davranışlarında Shagun’un izlerini taşıyan İshita’ya ne oldu?

Shagun çatıdan atlar ve hayatını kaybeder. Onun ani ölümü başta İshita olmak üzere herkesi şok eder. Shagun’la birlikte bebeğini de kaybeden Raman büyük bir yıkım yaşar. Olayın etkisinden kurtulamayan İshita ise ruhsal problemlerle boğuşur. İshita’nın davranışları ise gün geçtikçe Shagun’a benzemeye başlar.  Bir an Shagun başka bir an ise İshita olan karısını anlamakta zorluk çeken Raman ne yapacağını şaşırır. Şirkete çağırdığı karısının Shagun gibi giyindiğini gören Raman şok olur. İshita’ya neler oluyor?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet