Sev Yeter - 148. Bölüm

Kanal 7'nin ilgi gören Hint dizisi Sev Yeter 9 Ocak Çarşamba günü yayınlanan son bölümü 148. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Shagun’un ölümünden sonra sık sık kriz geçiren İshita yaptıklarını öğrenince dehşete düşer. Onun bu ani değişimlerinden korkan Raman ise çok çaresiz kalır. Karısının iyiliğini düşünen Raman ne yapacak?

Shagun’un ölümünden sonra zaman zaman karakter değiştiren İshita etrafındakilere yaptıklarını öğrenince şok olur. Madhavi Shagun’un ruhunun İshita’yı ele geçirdiğini düşünse de Raman bunun batıl bir inanç olduğunu söyler. Davranışlarının Shagun’a çok benzediğini duyan İshita bu durumu araştırmaya başlar. Başkalarının canını yakmaktan korkan İshita bir psikoloğa danışır. Fakat Shagun’un ruhu onu rahat bırakmaz ve İshita aracılığıyla tüm aileden intikam almak ister. İshita’nın çıldırdığını düşünen Raman en sonunda onu bağlamak zorunda kalır. Kendisini iyice çaresiz hisseden Raman ne yapacak?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet