Sev Yeter - 146. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen günlük Hint dizisi Sev Yeter 7 Ocak Pazartesi günü yayınlanan son bölümü 146. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Shagun herkese gerçekleri açıklar fakat büyük bir hakaretle karşı karşıya kalır. Bebeği onlara geri vermeyeceğini söyleyen Shagun daha fazla dayanamaz ve bir binanın çatısına çıkar. Shagun intihar mı edecek?

Shagun İshita ve Raman’ın çocuğuna taşıyıcı annelik yaptığını söyleyince herkes şok olur. İshita ve Santoshi’nin hakaretlerine dayanamayan Shagun çok öfkelenir. Bebeği doğurduğunda onlara vermeme kararı alan Shagun İshita’ya diğer çocuklarının da zamanla kendisine döneceğini söyler. Shagun ülkeden gitmek için harekete geçer. Fakat Raman polise haber verir ve onun gitmesine engel olur. İshita Shagun’u ikna etmek için onunla baş başa konuşmak ister. Shagun ise yüksek bir binanın çatısına çıkar. Onun intihar etmek istediğini anlayan İshita Shagun’a engel olabilecek mi?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 4
  • Nilgün 15.03.2023 14:02
    İshita,beğendin mi yaptıgı nı? İyi olma yolunda çaba sarf eden Shougun'a bir şans vermedin. Şimdi nasıl yaşayacaksın bakalım. Evet sana baştan söylemeliler ve ikna etmeliydiler. Ancak bu kadar kötü davranmamalıydınız kadına.
  • Gizli 21.08.2021 23:34
    Bu saniye ishita nın gerçek sesi 39:20
  • sev yeter dunyasi 27.04.2019 16:29
    Sagun oldumu
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet