Sev Yeter - 145. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen günlük Hint dizisi Sev Yeter 4 Ocak Cuma günü yayınlanan son bölümü 145. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Madhavi Raman ve Shagun’un bir ilişkisi olduğunu düşünür. Bunu öğrenen İshita herkesin içinde Raman’a hesap sorar. Raman gerçekleri açıklayacak mı?

Madhavi yerde bulduğu kağıtlarda Shagun’un taşıdığı bebeğin babasının Raman olduğunu öğrenir. İshita için çok endişelenen Madhavi ne yapacağını şaşırır. Öğrendiklerini Santoshi’ye anlatan Madhavi göz yaşlarına boğulur. Simi İshita’ya her şeyi anlatmak zorunda kalır. Shagun’un bebeğinin babasının Raman olduğunu duyan İshita yıkılır. Raman geldiğinde ise herkesin içinde ondan hesap sorar. Raman Shagun’la birlikte olmadığını anlatsa da İshita ona inanmaz. Raman Shagun’la neden görüştüğünü açıklayacak mı?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 2
  • Şedhika Mishra 02.05.2022 17:06
    Sorry ishita
  • helale 08.01.2019 16:16
    İshita, Sen dünyada en iyi annesin.Sen bütün mutluluqları hakk edirsen.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet