Dünyayı Geziyorum - Los Angeles - 1 Nisan 2018

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm Kaliforniya eyaletinin en kalabalık şehri Los Angeles’tan izleyici karşısına çıktı.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm rüyalar ülkesi Amerika’nın en meşhur şehirlerinden Los Angeles sokaklarını arşınladı. Özlem Tunca ilk olarak Los Angeles denince akla ilk gelenlerden Venice plajından rengarenk görüntüler derledi. Uzun uzun palmiye ağaçlarının şenlendirdiği okyanus sularından iç açıcı manzaralar Dünyayı Geziyorum ile ekrana taşıdı. Tunca daha sonra kendisini Los Angeles caddelerine attı. Hollywood’un meşhur ünlüler caddesinde içerisinde dünyaca ünlü sanatçıların isimlerinin yazdığı yıldızları görüntüleyen Tunca, bu geleneğin ortaya çıkışını Dünyayı Geziyorum’da anlattı. Sinema endüstrisinin başkenti Hollywood’da tur otobüsüyle turistik bölgeleri gezen Dünyayı Geziyorum ekibi sevilen yıldızların uğrak noktası olan mekanları gezdi. Dünyaca ünlü filmlerin nasıl çekildiğini merak eden Özlem Tunca Universal Stüdyoları’nı gezdi. Milyonlarca kişi tarafından izlenen filmlerin platolarını dolaşan Dünyayı Geziyorum ekibi izleyicilerini meşhur film sahnelerinin içine götürdü.

Dünyayı Geziyorum’un son durağı Amerika’nın en önemli sembollerinden Hollywood yazısının bulunduğu tepe oldu. Eşsiz gün batımıyla birlikte Hollywood manzarasını izleyen Özlem tunca izleyicilerine keyifli bir gün yaşattı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR 1
  • Fevzi Acun 02.04.2018 13:55
    Her bölüm ayrı bir keyifli. Hele birde şimdi İlkay Zaman abimizin ikamet ettiği yer L.A. olunca tadından yenmez :)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet