Dünyayı Geziyorum - Dalyan | 12 Eylül 2021

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Dalyan'dan ekrana geldi.

#DünyayıGeziyorum #ÖzlemTunca #Dalyan 

Milyarlarca insanın oluşturduğu farklı kültürler, farklı yaşamlar  Dünyayı Geziyorum ile meraklılarıyla buluşuyor. Gezmeye görmeye fırsat bulamayanlar için dünyanın dört bir yanını ekrana taşıyan Özlem Tunca ve minik oğlu Yakupcan izleyicilerini dünya turuna çıkarıyor.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, görenleri etkisi altına alan benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum hız kesmeden izleyicisiyle buluşuyor. Yeni seyahat rotalarıyla izleyicisine tüm dünyayı görme olanağı sunan Dünyayı Geziyorum tarih kokulu sokakları gezip önemli mimari yapıları ziyaret edecek, dağları tepeleri aşıp göz kamaştıran manzaralar derliyor.

Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, seyahat meraklılarını farklı coğrafyaları gezmeye davet ederken, konaklama ve seyahat konusundaki deneyimlerini de izleyicilerle paylaşıyor. Her bölümü ayrı bir eğlence ve deneyim yüklü olan ‘Dünyayı Geziyorum’ herkesin merak ettiği ülkelerin sokaklarını gezgin ruhlu oğlu Yakupcan’la arşınlayıp dünyanın keşfedilmeyi bekleyen cennet köşelerini izleyicisinin beğenisine sunuyor.

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar  Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Dünyayı Geziyorum – Güney Kore-4 | 5 Mart 2023
GÜNEY KORE’NİN TARİHİ DOKUSU DÜNYAYI GEZİYORUM’DA
  
Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta farklı kültürü, ilginç mimarisiyle Güney Kore’yi gezmeye devam edecek.     
 
Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Güney Kore’yi keşfetmeye devam edecek. Dünyayı Geziyorum ekibi Güney Kore’de ilk olarak Baekje Hanedanlığının en eski ve köklü saraylarından birine gitti. Özlem Tunca, hanedanlığın izlerini ilk günkü gibi korumayı başaran sarayın geçmişten bugüne taşınan mimarisi karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı yakın bir konumda bulunan soyluların yaşam sürdüğü köy oldu. Köyde bulunan Baekje Hanedanlığının kalesini gezen Özlem Tunca, Güney Kore’de bulunan eski yerleşim yerlerinden biri olan köyde günlük yaşamı yerinde inceledi.
 
Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı Güney Kore filmlerine ev sahipliği yapmış film platosu oldu. Güney Kore’nin Hollywood’u film platosunu ziyaret eden Dünyayı Geziyorum ekibi akıllara kazınmış filmlerin enstantanelerini yaptığı çekimlerle izleyenlere hatırlattı.  
 
Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:30’da Kanal 7’de… 

Dünyayı Geziyorum – Güney Kore-4 | 5 Mart 2023
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet