Değerlerin Daveti - Sivrihisar Muska Baklavası | 22 Mayıs 2021

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan Değerlerin Daveti programında bu bölüm Sivrihisar’ın coğrafi işaretli ürünü Sivrihisar muska baklavası tanıtıldı.

Programda bu bölüm Şef Aşçı M. Cemil Sezer, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, Gülay Yudar ve Zeynep Çağlayan, Sivrihisar muska baklavası yapımı hakkında izleyiciyi bilgilendirdi.

Programda ayrıca, “Sivrihisar muska baklavası nasıl üretilir? Sivrihisar muska baklavası nasıl yapılır? Sivrihisar muska baklavası yapım aşamaları nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan, Edirne’nin ciğerinden Konya’nın etli ekmeğine, Erzurum’un Oltu taşına kadar birbirinden güzel yerel renklerin tanıtıldığı, bizden olan değerlere sahip çıkan program ‘Değerlerin Daveti’ hafta sonu Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet