Ailem İçin - Bucak Ailesi | 24 Nisan 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm hayatları mücadele içinde geçen Bucak ailesinin sıcak yuvalarına konuk olundu.

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Bursa’ya bağlı Keles ilçesinin Dağdibi Köyü’nde yaşayan Bucak ailesinin mücadele ve sevgi dolu hayatları ekrana geldi. 

Eski bir pehlivan olan İbrahim Bucak, programda eşi Emine hanım için güreşi bırakmasını ve eşine daha güzel bir hayat sunmak için Libya’ya çalışmaya gittiği yılları anlattı. Varlığı da yokluğu da gören hayatın tüm zorluklarına rağmen birbirlerine sımsıkı sarılarak göğüs geren Bucak ailesinin hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet