Ailem İçin - Şahin Ailesi | 1 Mayıs 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu hafta ilkokuldan beri birbirlerine âşık olan Şahin ailesinin evlerine konuk olunacak. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu hafta Bursa’ya bağlı Mudanya ilçesinin Çayönü Köyü’nde yaşayan Zeliha-Hayri Şahin çiftinin sevgi, mücadele ve fedakârlık dolu hayat hikayeleri ekrana gelecek.  

İlkokulda birbirlerine âşık olan Zeliha ve Hayri’nin herkesi karşılarına alıp kaçacak kadar büyük sevgisi ve yaşadıkları zorlu yıllar izleyiciyle buluşacak. Yılarca el ele vererek çocuklarına daha güzel bir gelecek sunmak için özveriyle çalışan Şahin ailesinin hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşatacak.  

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet