Ailem İçin - Çakır Ailesi | 17 Nisan 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm Tuğçe Çakır’ın engelli kardeşi ve babasıyla yaşadığı evlerine konuk olundu. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Bursa’da yaşayan, henüz 13 yaşındayken annesini kaybeden ve engelli kardeşine annelik yapan Tuğçe’nin azim ve sevgi dolu hayat hikayesi ekrana geldi. 

“Doğurmadan anne oldum” diyen Tuğçe hem kardeşine bakıp hem de eğitimini nasıl tamamladığını anlattı. Tüm sevgisini kardeşine vererek onun bütün ihtiyaçlarını karşılayan aynı zamanda da dört hikâye kitabı yazmayı başaran Tuğçe’nin yüreklere dokunan hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.  

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet