Önce Sağlık - 9 Mayıs 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen ve Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Nihat Tanfer oldu.

Programda bu bölüm, burun düzeltme ameliyatları, nefes alma sorunları, burun estetiği, diş eti çekilmesi, diş kayıpları ve implant hakkında konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen, nefes alma sorunları ile ilgili izleyicilerden gelen, “Burun düzeltme ameliyatı nedir? Burun düzeltme ameliyatları nasıl yapılır? Burun düzeltme ameliyatı kimlere yapılır? Nefes alma sorunu nasıl düzeltilir?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. Fatih Dağdelen, burundan alınan havanın daha sağlıklı bir hava olduğunu, ağızdan alınan nefesin boğazda kuruluk yapacağını ve ciddi anlamda rahatsızlıklara sebep olabileceğini söyledi.

Fatih Dağdelen, kişinin burnunda kemik yapısıyla ilgili şekilsel olarak bir sıkıntı varsa o zaman hem içinin hem de dışının bir plastik cerraha yaptırılması gerektiğini aktardı.

Programın diğer konuğu Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Nihat Tanfer ise diş eti çekilmesi, diş kayıpları ve implant ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Nihat Tanfer, hiçbir kalp hastalığının implant yapımına engel olmadığını her zaman tedbirli olunması gerektiğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet