Önce Sağlık - 8 Nisan 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Serap Simavlı, Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui konuk oldu. Programda, tüp bebekte ileri tedavi yöntemleri ve tepeden tırnağa estetik konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Serap Simavlı, tüp bebek tedavisi ile ilgili izleyicilerden gelen, “Tüp bebek nedir? Tüp bebek kimlere yapılır? Çikolata kisti kısırlık sebebi midir?” sorularını cevapladı.

Doç. Dr. Serap Simavlı, her hastaya tüp bebek uygulanmadığını, kişinin düzensiz hormonunu düzeltmenin bile gebelik şansını arttırdığını, çocuk sahibi olunabileceğini söyledi.

Serap Simavlı, çikolata kistlerine çok fazla ameliyat önermediklerini, çikolata kisti alındıktan sonra sağlıklı yumurtalık dokusunun azaldığını bu yüzden direk tüp bebek merkezine gidilmesini tavsiye etti.

Programın diğer konuğu Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui ise tepeden tırnağa estetik hakkında bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Op. Dr. İbrahim Oskui, lipomatik cihazında hava yöntemiyle yağların parçalandığını ve parçalanan yağların da herhangi başka bir dokuya zarar vermeden geri alındığını belirtti.

İbrahim Oskui, yüz germe ameliyatlarında on ile yirmi beş yaş arasında gençleşme meydana geldiğini, on beş ve yirmi beş sene arasında bu ameliyatın etkisini kaybetmediğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet