Önce Sağlık - 11 Nisan 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Serap Latif Raif konuk oldu. Programda, bel ağrısının nedenleri ve tedavisi konuşuldu.

Uzm. Dr. Serap Latif Raif, bel ağrısı ile ilgili izleyicilerden gelen, “Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısının tedavi yöntemleri nelerdir? Bel ağrısı için ne yapmak gerekir? Bel ağrısından kurtulmanın yolları nelerdir?” sorularını cevapladı.

Uzm. Dr. Serap Latif Raif, bel ağrılarının günlük yaşamı etkilediğini, sakatlığa ya da iş gücü kayıplarına neden olduğunu, kadınlarda yaklaşık yüzde kırk dört, erkeklerde de yüzde otuz yedi oranında diz problemlerine bağlı bel ağrılarının görüldüğünü belirtti.

Serap Latif Raif, lazer tedavisinde derin dokularda olumlu etkiler görüldüğünü, kan akımının artmasını sağladığını söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet