Önce Sağlık - 26 Mart 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Serbes konuk oldu. Programda, bel ve boyun ağrılarının tedavileri konuşuldu.

Op. Dr. Gökhan Serbes, bel ve boyun ağrıları ile ilgili izleyicilerden gelen, “Boyun fıtığı nasıl anlaşılır? Boyun fıtığının sebepleri nelerdir? Boyun fıtığının tedavi yöntemleri nelerdir? Bel fıtığı nasıl anlaşılır? Bel fıtığının sebepleri nelerdir? Bel fıtığının tedavi yöntemleri nelerdir?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. Gökhan Serbes, bel ağrısının her zaman bel fıtığı olmayacağını, kasların gerilmesinin, havaların soğumasının, ani ters hareketler yapmanın ve stres gibi etkenlerin bel ağrılarına sebep olabileceğini aktardı.

Bel ağrılarının kas kaynaklı, kemik kaynaklı ve diz kaynaklı olduğunu söyleyen Serbes, bunların fıtığa bağlı bel ağrıları olabileceğini belirtti. Ayrıca Serbes, boyun fıtığının sebeplerinden birinin stres olduğunu, stresten uzak durulması gerektiğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet