Önce Sağlık - 25 Mart 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui, Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir konuk oldu. Programda, tüp bebekte ileri tedavi yöntemleri ve tepeden tırnağa estetik konuları konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Op. Dr. İbrahim Oskui tepeden tırnağa estetik ile ilgili izleyicilerden gelen, “Kimlere estetik yapılır? Estetik ameliyatları nasıl yapılır? Lipomatik yöntemi nedir? Estetik ameliyatlarında ağrı ve acı olur mu?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. İbrahim Oskui, estetik ameliyatlarının hemen hemen tamamının ağrısız ve kansız bir şekilde yapıldığını, böylece hastaların ameliyattan korkmamalarını tavsiye etti.

Hastanın kendi vücudundan alınan yağlarla ameliyatların çoğunun yapıldığını söyleyen Oskui, vücudun sarkmadan toparlandığını ve ömür boyu kalıcı olduğunu belirtti.

Programın diğer konuğu Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir ise tekrarlanan düşükler ve tüp bebekte ileri tedavi yöntemleri hakkında bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Op. Dr. Seval Taşdemir, tekrarlayan düşüklerin günümüzün önemli problemlerinden birisi olduğunu, bunların sebebinin genetik faktörler, sonradan geçirilen enfeksiyon hastalıkları, aşırı kilo ve kan şekerindeki artışlar olduğunu aktardı.

Her düşüğün kadın vücudunda ciddi travmalara sebep olabileceğini belirten Taşdemir, düşükten sonra mutlaka detaylı araştırmalar yapılmasını, eğer bir problem bulunmuyorsa o zaman bağışıklık tedavileri üzerinde önemle durulması gerektiğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet