Önce Sağlık - 11 Şubat 2018

Emel Aktan konusunda deneyimli doktor ve uzmanlara, tıp dünyasındaki son gelişmeleri soruyor, bilgileri Önce Sağlık’ta paylaşıyor. Ruh ve beden sağlığına olduğu kadar, estetik sorunlara da önem veren Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui konuk oldu. Programda, tepeden tırnağa estetik ve karın gerdirme konuları konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Op. Dr. İbrahim Oskui tepeden tırnağa estetik ile ilgili izleyicilerden gelen, “Lipomatik yöntemi nedir? Kimler yağ aldırabilir? Şeker hastası olanlar ameliyat olabilir mi? Çocuklara kepçe kulak ameliyatı yapılır mı?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. İbrahim Oskui, lipomatik yönteminin yüz, kol, sırt, bel, karın ve bacak bölgelerine uygulanabileceğini, dokulara zarar vermeden yağların kısa sürede alınmasının mümkün olduğunu, lipomatik cihazıyla vücut şekillendirildiğinde oradaki yağların tamamının alındığını ve bir daha o bölgede kilo alma şansının olmadığını söyledi. Oskui, ağrısız ve kansız birkaç saat içerisinde yağların alındığını belirtti.

İbrahim Oskui, şeker hastalarının korkmamalarını, hastaların önce kontrol edildiğini, bir sıkıntı yoksa ameliyat olabileceklerini belirtti. Ayrıca Oskui, çocukların psikolojik olarak etkilenmemesi için kepçe kulak ameliyatının altı yaşında yapılmasını önerdi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet