Önce Sağlık - 10 Şubat 2018

Emel Aktan konusunda deneyimli doktor ve uzmanlara, tıp dünyasındaki son gelişmeleri soruyor, bilgileri Önce Sağlık’ta paylaşıyor. Ruh ve beden sağlığına olduğu kadar, estetik sorunlara da önem veren Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş konuk oldu. Programda saç ekimi, estetik, estetikte son gelişmeler konuşuldu.

Doç. Dr. Hayati Akbaş, saç ekimi ile ilgili izleyicilerden gelen, “Saç ekimi nedir? Saç ekimi nasıl yapılır? Kimlere saç ekimi yapılır? Hem saç ekimi hem de yüz gençleştirme yaptırılırsa ne kadar zamanda toparlanılır?” sorularını cevapladı.

Doç. Dr. Hayati Akbaş, özellikle iki kulak arası bölgedeki saçlar sağlamsa, erkek tipi bir genetik kellik varsa saç ekimi şansı olduğunu fakat bütün saç dökülüyorsa burada başka sebeplerin aranması gerektiğini söyledi.

Hayati Akbaş, daha önce başında yara oluşmuş, ameliyat geçirmiş, ameliyatlı bölgede saç dökülmesi ve kellik oluşmuş kişilere de saç ekimi yapılabileceğini belirtti.

Saç ekimi sonrası altı aylık bir süreçte saçların yüzde yetmiş beşinin çıktığını söyleyen Akbaş, tamamının çıkmasının bir yılı bulduğunu aktardı. Ayrıca Akbaş, ilk çıkan saçların ince telli ve zayıf olduğunu, zaman içerisinde daha doğal daha kalın olacağını söyledi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet