Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 22 Aralık 2022

RÜYADA GÖRÜLEN RENKLERİN ANLAMI NEDİR? 
  
Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta istihare, istişare ve rüya konuları ele alınacak. 
   
İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor.  Mustafa Karataş bu hafta uyku halinin bir parçası olan rüya, istihare ve istişare konularını İslam dini açısından değerlendirecek. Bilinçaltının uyku hali ile gün yüzüne gelme aracılığı olan rüyalar ve uyarıcı rüya görmeyi duayla talep etme anlamına gelen İstihare kavramları hakkında gelen soruları Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayında yanıtlayacak. Karataş, ‘İstişare kimlerle yapılmalıdır? Evlilikte istişare yapılmadan olur mu? Hangi konularda istihare yapılır? İstihare namazı nasıl kılınır? Herkes istihare yapabilir mi? Abdestsiz istihare yapılır mı? İstihare duası nasıl edilir? Gündüz istihare yapılabilir mi? Rüyada görülen renklerin anlamı nedir?’ sorularını cevaplandıracak. 
 
Toplumda fikir ayrılığına neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.    
  
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09.50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet