Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 18 Aralık 2022

DUA EDERKEN ABDESTLİ OLMAK GEREKİR Mİ? 
    
İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bugün sonsuz kudretin sahibi Allah ile kulu arasındaki iletişimin anahtarları olan dua ve zikir konuları ele alınacak. 
    
Dini konularda akıllara takılan sorular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bu hafta Allah’ı zikretmenin ve ondan istemenin önemi konuşulacak. Prof. Dr. Mustafa Karataş, dua ve zikir konuları hakkında merak edilenleri anlatacak. Karataş ‘Dua etmek için belirli faziletli vakitler var mıdır? Dua ederken abdestli olmak gerekir mi? Dua ederken kıbleye dönmek şart mı? Hz. Muhammed gün içinde hangi duaları okurdu? Kimlerin duası kabul olmaz? Duası geri çevrilmeyen üç kişi kimlerdir? Zikir dünyevi bir gaye için çekilebilir mi? Duaların kabul olması için nelere dikkat edilmeli?’ sorularını Muhabbet Kapısı’nda yanıtlanacak.     
  
İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.    
 
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09.50’de Kanal 7’de...
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet