Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 3 Ekim 2021

Seyhan Erdağ'la Süper Pazar programında bu bölüm Seyhan Erdağ, Kanal 7'nin sevilen yerli dizisi Emanet'in setini ziyaret etti. Emanet setinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ile çok özel bir röportaja imza atan Erdağ, dizi fanlarının sosyal medyadan ilettikleri soruları sordu. Programın bir diğer sürprizi ise Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy ile yapılan röportaj oldu. Ersoy, hayatına dair merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle yanıtladı. 

Alışılagelmiş magazin programlarının aksine seviyeli, kaliteli magazin haberleri, ünlülerin aile hayatlarından çok özel sohbetler ve kavgasız, gürültüsüz röportajlar Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’da evlere konuk oluyor. Seyhan Erdağ, bu bölüm ilk olarak Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Emanet’in setine gitti. Dizinin sevilen karakterleri Seher ve Yaman’ı canlandıran Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ı yakalayan Erdağ, onlarla keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Süper Pazar ekibi daha sonra Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Muazzez Ersoy’un geçmişten bugüne yaşadıklarını öğrendi. Sanat dünyasında büyük gelişmelerin öncülüğünü yapan Ersoy, Seyhan Erdağ’a samimi açıklamalarda bulundu.

Kavgasız, gürültüsüz kaliteli magazinin yeni adresi Seyhan Erdağ ile Süper Pazar her Pazar 14:15’ten itibaren Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 14 Kasım 2021
Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu bölüm Anadolu’nun büyük şehirlerinden Sivas’tan renkli görüntülerle evlere konuk oldu.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu bölüm köklü tarihiyle Sivas’tan izleyici karşısına çıktı. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Sivas’ın sembolü Çifte Minareli medreseye gitti. İlhanlı Veziri Sahip Şemseddin Mehmet Cüveyni tarafından 1271-1272 yılında yaptırılan medreseyi gezen Bahar Gelir, medresenin tarihini bölge rehberinden dinledi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra yıllarını bağlama yapmaya adayan bağlama ustasını ziyaret etti. Aşık Veysel’in 107 yıllık bağlamasıyla onun türkülerini çalan Şentürk İyidoğan, bağlamanın kendisi için önemine değindi.

Bahar Kapıda ekibinin son durağı ise Sivas’ın meşhur tarak ustası oldu. Ustanın yaptığı tarakların saç kırılmasına çok iyi geldiğini öğrenen Bahar Gelir, tarağın kalp kırıklıklarına da fayda sağlayıp sağlamayacağını sorunca tarak ustası Fatih Durna büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…
Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 14 Kasım 2021
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet