Ah Kalbim - 333. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 29 Haziran Cumartesi günü yayınlanan son bölüm 333. bölümüyle izle7.com'da. Ah Kalbim’de bu akşam King, Nisha ve Tarun’un düğününde Abhi’ye Pragya’yı sevip sevmediğini sorar. Şok olan Abhi ne cevap verecek?

Abhi’nin evinde düğün telaşı yaşanır. Düğüne davetli olan King Abhi’nin Tanu’yla yaptığı konuşmada bir başkasını sevdiğini öğrenir ve bunun Pragya olduğundan şüphelenir. King’i Pragya’nın yanında gören Abhi dayanamaz ve Pragya’yı dansa kaldırır. Onların uyum içerisindeki dansları King’i daha çok şüphelendirir. King bir fırsatını bulup Abhi’ye Pragya’ya olan duygularını sorar. Böyle bir soru beklemeyen Abhi büyük bir şaşkınlık yaşar. Abhi King’e ne cevap verecek?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim - Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik - Drama
YORUMLAR 5
  • Binnaz 30.03.2022 21:10
    Bayılıyorum bu diziye çok güzel
  • Nilgün 21.09.2021 06:27
    Oh ne ala! Alya o kadar cinayetin tetikçisi. Sonra piri pak olacak. Zavallı Canki’nin iftiraya uğrayan kızı Purvi’yi çok hakkaniyetli Pragya bile unuttu.
  • Cansu 07.06.2021 19:03
    off parmak yaladigi kisim cok cringe sahneydi, top 5 girer
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet