Ah Kalbim - 332. Bölüm

Ekranların sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 22 Haziran Cumartesi günü yayınlanan son bölüm 332. bölümüyle izle7.com'da. Ah Kalbim’de bu akşam Kaiara bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Abhi hastanede Kiara’nın kızı olduğunu ispatlamak için DNA testi yaptırmak ister. Pragya Abhi’nin DNA testi yaptırmak istediğini öğrenecek mi?

Kiara’nın geçirdiği kazadan sonra Abhi ve Pragya hastaneden ayrılmaz. Disha ile Purab da hastaneye gelerek Abhi’nin aklına girer. Abhi Kiara’nın kendi kızı olduğunu ispatlamak için DNA testi yaptırmaya karar verir. Pragya ise Abhi’nin tuhaf davrandığını düşünür ve ondan şüphelenir. Purab ve Disha Kiara’dan saç örneği almaya çalışır. Pragya Kiara’nın yanına gitmek isteyince Abhi panikler. Pragya Abhi’nin DNA testi yaptırmak istediğini öğrenecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim - Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik - Drama
YORUMLAR 3
  • meryem 12.01.2022 04:09
    ah kalbim devami ne zaman devamini bekliyoruz
  • Nilgün 21.09.2021 01:36
    Jale hanım, Alya ve Tanu gibi iki kötünün olduğu, sürekli can korkusu yaşanan bir evde olmak korkutuyor Pragya’yı. Şimdi bir de kızı var. O iki cadı öldürür onları.Bu durumu Abhi koca kafalısının akıl etmesi lazım. Evin sakinleri ne kadar mutsuz. Onu bile göremiyor Abhi akılsızı.
  • jale 30.01.2021 20:14
    hayatımda pragya kadar sinir bozucu bi karakteri görmedim. tanu hamileyken ondan olmadığı halde abhiden ayrılmasın diye kendini yırtıyordu . şimdi gerçek babasından ayırıyor kızını. mide bulandırıcı karakter. hele sürekli kaşlarını çatarak alnını kırıştırarak agresif konuşması yok mu geriliyorum izlerken. izleyiciyi sadece sinir etmek için var
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet