Cuma Sohbetleri - 26 Nisan 2019

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek  için bilinmesi gerekenler Cuma Sohbetleri’nde izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor. Programa bu bölüm, Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri konuk oldu.

Necmettin Nursaçan, “Kadınların pantolonla namaz kılması günah mıdır? İnsanlar melekleri görebilir mi? Dargın kişilerin arasını düzeltmenin sevabı nedir? Kadınlar Cuma namazı kılabilirler mi?” sorularını cevapladı.

“Kadınların pantolonla namaz kılması günah mıdır?” sorusuna Necmettin Nursaçan, pantolon ile namaz kılınacağı zaman pantolonun üzerine tunik giyinildiğinde sıkıntı olmayacağını belirtti.

“İnsanlar melekleri görebilir mi?” sorusuna ise Nursaçan, insanların melekleri göremeyeceğini, gözlerin melekleri görecek şekilde yaratılmadığını açıkladı.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7'de.

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet