Cuma Sohbetleri - 5 Nisan 2019

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gerekenler Cuma Sohbetleri’nde izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor.

Necmettin Nursaçan, “Tövbenin şartları nelerdir? Zekat vermenin şartı nedir? Faiz haram mıdır? Ölen kişi öldüğünü ne zaman anlar? İnsanlar Allah’ı görebilir mi? Yatsı namazından sonra kaza ve nafile namazı kılınabilir mi?” sorularını yanıtladı.

“Tövbenin şartları nelerdir?” sorusuna Necmettin Nursaçan, tövbe etmek için günahtan vazgeçmek, pişman olmak ve kul hakkı var ise yerine getirmek gerektiğini söyledi.

“İnsanlar Allah’ı görebilir mi?” sorusuna ise Nursaçan, insanların Allah’ı görmesinin mümkün olmadığını, hayallerin de dışında olduğunu, fakat cennette insanların Allah’ı görebileceğini belirtti.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7'de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet