Sev Yeter - 152. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Sev Yeter 15 Ocak Salı günü yayınlanan son bölümü 152. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam İshita’nın değişiminin ardında çok büyük bir oyun yatar. Ashok’un Bhala ailesinin evine bir muhbir yerleştirdiğini düşünen İshita onun kim olduğunu bulabilecek mi?

İshita’nın Shagun gibi davranmasının asıl nedeni ortaya çıkar. Shagun, İshita ve komiser Abishek Raman’ın hayatını kurtarmak için bir oyun oynar. Ashok’un Raman’ı öldürmek istemesi ve bunun için Shagun’u zorlaması onları böyle bir oyuna zorlar. Ashok’un baskılarından korkan Shagun İshita’ya olanları anlatır ve Abishek ile iş birliği yapar. Pratik neden böyle bir oyun oynadıklarını öğrenmek isteyince ona her şeyi anlatırlar. Ashok’un eve yerleştirdiği kişiyi bulmak isteyen İshita’nın aklına bir fikir gelir. İshita’nın bu fikri işe yarayacak mı?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 2
  • İpek 12.01.2019 02:27
    Dizi bence çok güzel
  • İpek 12.01.2019 02:26
    Çok güzel dizi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet