Sev Yeter - 151. Bölüm

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen Hint dizisi Sev Yeter 14 Ocak Pazartesi günü yayınlanan son bölümü 151. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Ashok Raman’ın teklifini kabul eder ve İshita’yla konuşur. Onun Shagun gibi konuşması Ashok’un fikrini değiştirir ve onunla iş birliği yapar. İshita’nın planı ne?

İshita’nın çift karakterli hali Bhala ailesini iyice endişelendirmeye başlar. Evde bulunan silah ise herkesi zan altında bırakır. İshita yine Shagun karakterine büründüğünde silahın kimin adına kayıtlı olduğunu bildiğini söyler. Fakat bildiklerini anlatması için bir şart koşar. Şartları yerine getirilen İshita silahın Manuj’a ait olduğunu belirtir. Öte yandan Ashok Raman’ın teklifini kabul eder ve İshita’yla görüşmeye gelir. Fakat Ashok İshita’yla konuştuktan sonra karar değiştirir ve durumu kendi lehine kullanır. Herkes İshita’nın düzeldiğini düşünürken büyük bir sürpriz onları bekler. İshita aslında neden böyle davranıyor?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 1
  • Öznur 03.05.2022 01:48
    Bu film çok kötü kızımın pskolojisi bozuldu her gece bu filmin kabuslarını görüyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet