Gündüz Gece - Konya / Bozkır - 31 Ağustos 2019

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece izleyicisini gezdiriyor. Gündüz Gece, bu bölüm Konya’daki serüvenine kaldığı yerden devam etti.

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz Gece bu bölüm Mevlana’nın memleketi Konya’dan izleyici karşısına çıktı. Kürşat Konya’da ilk olarak Torosların gizli kalmış cenneti Çetmi Şelalesi’ne gitti. Gördüğü manzara karşısında hayranlığını gizleyemeyen Kürşat, şelale kenarında alabalık keyfi yaptı. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı Taşkent’te bir dere kenarı oldu. Burada Taşkent’in tarihini öğrenmek isteyen Kürşat, bölge halkıyla birlikte keyifli bir sohbete daldı. Taşkent’i gezerken üzüm bağı gören Gündüz Gece ekibi, soluğu üzüm hasadı yapan köylülerin yanında aldı. Asmaların arasında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kürşat, türküleriyle köylülerin kulaklarının pasını sildi.

Gündüz Gece ekibinin Konya’daki son durağı ise menengiç bahçesi oldu. Çok sevilen menengiç kahvesinin üretildiği ağacı inceleyen Kürşat, menengiç kahvesinin tadına izleyicileri için baktı. 
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet