Gündüz Gece- Kandıra | 6 Kasım 2021

Ekranların sevilen yüzü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta Kocaeli Kandıra’dan evlere konuk oldu.  

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta Karadeniz atmosferinin hâkim olduğu Kocaeli Kandıra’dan evlere konuk olacak. Gündüz Gece ekibi Kandıra’da ilk olarak yaşlı bir çiftle buluştu. Yaşlı çiftin hayat tecrübelerini dinleyen Kürşat, ikilinin tatlı atışmalarıyla keyiflendi. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı meşhur Kandıra bezinin üretildiği atölye oldu. Çalı yırtmaz olarak da bilinen bezin özelliklerini dinleyen Kürşat, neden bu ismi aldığını ustasından öğrendi. Av mevsiminin başlamasıyla denize açılan balıkçıların yaşadıklarını dinleyen Kürşat, keyifli bir sohbete imza attı.

***

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece turuna hız kesmeden gezmeye devam ediyor. Memleket hasreti çekenlerin özlemini dindirmek isteyen Gündüz Gece, Anadolu topraklarının güzelliklerini karış karış dolaşarak Kanal 7’de ekrana taşıyor.

Kürşat, kâh Ege’de zeytin hasadına gidecek kâh Karadeniz’de horon vuracak, İç Anadolu’da buğday hasadına giderken Akdeniz’de portakal toplayacak. Her yeri cennet olan Türkiye’nin yedi bölgesinden renkli görüntüler Gündüz Gece ile evleri şenlendiriyor.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet