Dünyayı Geziyorum - Ürdün-3 ve Avusturya - 2 Eylül 2018

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Ürdün ve Avusturya’dan çok özel görüntülerle evlere konuk oldu.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu hafta Ürdün ve Avusturya’dan ilginç görüntülerle ekranlardaki yerini aldı. Özlem Tunca ilk olarak Ürdün’de Lut Gölü’ne gitti. Deniz seviyesinden aşağıda olan ve birçok hastalığa iyi gelen Lut Göl’üne giren Dünyayı Geziyorum ekibi masmavi gölün tadını doyasıya çıkardı. Faydaları saymakla bitmeyen gölde batmanın imkansız olduğunu öğrenen Dünyayı Geziyorum ekibi serin sularda keyif çattı. Özlem Tunca rotasını daha sonra Ürdün’ün başkenti Amman’a çevirdi. Taş evlerin ve köklü bir tarihin hüküm sürdüğü Amman’ı sokak sokak keşfeden Tunca, Emeviler zamanından bugünlere taşınan eserleri gezip her birinin hikayesini anlattı.

Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı ise Avusturya oldu. Avusturya Graz’da şehir merkezini yürüyerek gezen Özlem Tunca, bölge halkının yaşantısına göz attı. Şehir hayatının ardından köy yaşamlarını da merak eden Tunca, soluğu Avusturya’nın köylerinde aldı. Geleneksel mimarisi ve muhteşem doğasıyla görenleri kendisine hayran bırakan köyü karış karış dolaşan Dünyayı Geziyorum ekibi izleyicileri için benzersiz görüntüler derledi.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet