Dünyayı Geziyorum - Zaporijya/Ukrayna - 29 Ekim 2017

Dünyada gezilmeye ve görülmeye değer ne varsa Dünyayı Geziyorum’da ekrana geliyor. Özlem Tunca bu bölüm turizmi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Ukrayna Zaporijya’dan izleyici karşısına çıktı.

Dünyanın farklı köşelerinden farklı yaşam tarzlarını ekrana getiren Dünyayı Geziyorum bu bölüm pasaport ve vizeye gerek kalmadan gidilip görülebilecek Ukrayna Zaporijya’dan nefes kesen görüntülerle evlere konuk oldu. Özlem Tunca ilk olarak tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan Zaporijya sokaklarını gezerek tarihin bıraktığı izlerin peşine düştü. Zaporijya’nın ünlü meydanlarından görüntüleri derleyen Dünyayı Geziyorum ekibi burada bölge halkıyla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Özlem Tunca daha sonra Zaporijya’nın tarihini anlatmak amacıyla şehrin büyük ve yeşilliğiyle göz dolduran parklarında gerçekleştirilen bir festivale katıldı. Zaporijya’nın kuruluşu kutlamaları için düzenlenen bu festivalden renkli görüntüler Dünyayı Geziyorum ile ekrana geldi.

Zaporijya’nın tarihi eserlerini gezen Özlem Tunca sanata çok önem veren bu şehrin büyük tiyatro binasını gezdi. Gördüğü ihtişam karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tunca burada bir müzik dinletisine katıldı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet