Gönül işi - Gönül İşi | Muzaffer Sağır | 14 Mayıs 2022

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu hafta İstanbul’da yaşayan Emekli Öğretmen Muzaffer Sağır’ın gönül işi ekrana gelecek.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Programda bu bölüm İstanbul Ümraniye’de yaşayan, emekliliğinin ardından bir atölye kurup atık ahşap parçalarından çocuklara oyuncak üreten Muzaffer Sağır’ın oyuncak atölyesine konuk olunacak.

Evlendikten sonra Mustafa adında kırk günlük bebeğini kaybettiğini anlatırken gözyaşlarını tutamayan Sağır, “Bütün çocuklar benim Mustafa’mdır” düşüncesiyle çocuklara oyuncak yaptığını söyleyecek. Ahşapla arasında çok özel bir bağ olduğunu belirten Muzaffer Usta’nın çocuklara umut olan hikayesi, Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktarılacak. 

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Cumartesi 14.15’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet