Gönül işi - Gönül İşi - Hamide Bilgili | Ali Yalçın | Dilek Ağa | Diyar Orhan | 25 Ocak 2022

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm yardımsever Hamide Bilgili, Esnaf Ali Yalçın, Muş’ta yaşayan Kızılay Gönüllüsü Dilek Ağa ve Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucusu Diyar Orhan’ın gönül işi ekrana geldi.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak doğduktan sonra annesi tarafından hastanede terk edilen Etiyopya asıllı Adem'e koruyucu aile olan ve daha sonra mülteci ailelere yardım eden Hamide Bilgili’yi ziyaret etti.

Hamide Hanım’la görüştükten sonra engelli sokak hayvanları için el emeği yürüteçler tasarlayıp hazırlayan Ali Yalçın ile konuşan Gönül İşi ekibi,  bu işe başlamasındaki etkenleri kendisinden dinledik.

Ahmet Durkaya daha sonra Muş’ta yaşayan ve Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı’nda çalışan Dilek Ağa ile görüştü ve “Dünyayı sevgi kurtaracak” sloganıyla yola çıkan Dilek Hanım’ın kanserli çocuklara yaptığı yardımlar hakkında bilgi aldı.

Programda son olarak Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu Diyar Orhan ile konuşan Gönül İşi ekibi, Sandal’ın yakın arkadaşlarıyla başladıktan sonra yüzlerce kişiye ulaşan gönül işini Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktardı.   

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet