Dünden BugüneEda Özdemir ile - Halil İbrahim Ceyhan-2 | 4 Aralık 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Eda Özdemir bu hafta Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet’te Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan ile sohbetine kaldığı yerden devam edecek.
 
Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Dünden Bugüne bu hafta Halil İbrahim Ceyhan’ın konuk olduğu ikinci bölümle ekrana gelecek.

Oyunculuk hayatındaki ilk deneyimlerinden bahseden Ceyhan, gelecekte birçok tarihi karakteri canlandırmak istediğini söyleyecek. Setlerde iyi-kötü birçok anı biriktirdiğini belirten başarılı oyuncu, bir izleyicisiyle yaşadığı duygu dolu anları Dünden Bugüne’de anlatacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR 3
  • Viviane 06.12.2021 03:34
    O melhor ator de todos os tempos o Brazil te ama Halil
  • Besti 06.12.2021 01:02
    Halil İbrahim Türk dünyasının en ünlü oyunçusudur. Yolunuz açık olsun Halil bey.Hüzur ve mutluluk sizinle olsun.En.büyük zirveler kismetiniz olsun
  • Filiz GENÇER 05.12.2021 17:26
    çok keyifli, çok seviyeli röportaj olmuş. Emeğinize sağlık
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet