Ailem İçin – Burhan Güler | 27 Kasım 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu bölüm Balıkesir’de yatağa bağlı olarak yaşayan demans hastası eşine sekiz yıldır bebek gibi bakan Burhan Güler’in hayat hikâyesine tanık olduk.

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm iyi günde kötü günden beraber olma sözü verdiği ve demans hastası olan eşi Semiha Hanım’a bakan Burhan Güler’in hayatı ekrana geldi.

Yoksul ve kalabalık bir ailede yetiştiğini söyleyen Burhan Bey, çok zahmetli bir hayat yaşadığından bahsetti. Eşinin sekiz senedir hiç konuşamadığını belirten Güler, eşiyle eskisi gibi gezip dolaşmayı ve onunla sohbet etmeye olan özlemini anlattı.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de. 

YORUMLAR 1
  • Mustafa 28.11.2021 00:58
    Hocam Ozledik Rabbim yardimciniz olsun ben azmi Oglu mustafa fransada talebesi idim kur’an i kerimi sizden ogrendik Allah’a emanetsiniz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet