Ailem İçin - Rukiye Türeyen | Fatma Türeyen | 20 Kasım 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu bölüm yatağa bağımlı yaşayan ve vücudunda sadece tek parmağını kullanabilen Rukiye Türeyen ve engelli kızına bakan annesi Fatma Türeyen’in hayat hikâyesine ortak olundu. 

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Sakarya’da yaşayan Fatma Türeyen ile yüzde doksan sekiz engelli olan ve aynı zamanda yazarlık yapan kızı Rukiye Türeyen’in hayatı ekrana geldi. 

Kızının yattığı yatakta tek parmağıyla kitap yazdığını belirten Fatma Hanım, ‘Kanadı Kırık Melek’ adlı kitabın geliriyle kızı sayesinde bir ev aldığını anlattı. “Tekrar dünyaya gelsem yine aynı hayatı yaşarım” diyen Fatma Hanım, aile kavramını kendisi için önemini ve kızı Rukiye’nin hayatındaki yerini Ailem İçin’de dile getirdi.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet