Gönül işi - Gönül İşi - Ersin Bilge | Doğanay Sevindik | Diyar Barıştıran | Murat Güneş | 2 Kasım 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm dört farklı gönül işi ekranlara geldi.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda ilk olarak çocukluk hayalini gerçekleştirmek için köy çocuklarına kitap, defter ve kalem gibi eğitim araç-gereçleri dağıtan Ersin Bilge’yi ziyaret etti. 

Daha sonra soluk borusuna ekmek parçası kaçan müşterisini heimlich manevrası ile hayata döndüren Diyar Barıştıran ile görüşen Durkaya, bir insanın hayatını kurtarmanın nasıl bir duygu olduğunu Diyar Bey’den dinledi.

Gönül İşi ekibi programda son olarak Van depreminden sonra bölgede çekim yapan fotoğraf sanatçısı Doğanay Sevindik ve depremzede Murat Güneş ile görüştü. Depremden sonra kendilerini toparlamakta güçlük çektiğini söyleyen Doğanay Bey ve Murat Bey, yaptıkları gönül işini Ahmet Durkaya’ya anlattı.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet