Dünden BugüneEda Özdemir ile - Serdar Gökhan | 31 Temmuz 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu bölüm Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serdar Gökhan konuk oldu.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu bölümdeki konuğu Diriliş Ertuğrul dizisiyle ustalığını bir kez daha kanıtlayan Serdar Gökhan oldu. 

Çok kötü bir çocukluk dönemi geçirdiğini belirten Serdar Gökhan, programda aile duygusunun eksik kaldığını anlattı. Filmlere set dekoru hazırladığı sırada kendisini nasıl bir anda kamera önünde bulduğunu anlatan usta oyuncu, sinema hayatında yaşadığı ve unutamadığı anıları da izleyicilerle paylaştı. 

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 22:00’de Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet