Dünden BugüneEda Özdemir ile - Dursun Ali Erzincanlı-2 | 24 Nisan 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne bu bölüm de usta şair Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırlamaya devam etti. 

 Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in konuğu olan Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu ile olan dostluğu ve birlikte geçirdikleri güzel anıları anlattı. 

“Ömer Döngeloğlu benim için gerçek bir dosttu. Her an bir yerden çıkıp gelecekmiş gibi hissediyorum” diyen Dursun Ali Erzincanlı Ömer Döngeloğlu’nun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ve yerinin dolmayacağını ifade etti. Erzincanlı, Döngeloğlu’nun hastaneye yatmadan bir gün önce aralarında geçen veda konuşmasını da izleyiciyle paylaştı. 

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet