Dünden BugüneEda Özdemir ile - Dursun Ali Erzincanlı | 17 Nisan 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu bölüm okuduğu şiirlerle adını geniş kitlelere duyuran Şair Dursun Ali Erzincanlı konuk oldu.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu bölümdeki konuğu okuduğu şiirlerle dinleyenleri mest eden usta Şair Dursun Ali Erzincanlı oldu. 

Dursun Ali Erzincanlı hayallerimin şehri dediği İstanbul’a geliş hikayesini, şiirle tanışma serüvenini ve hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Yediden yetmişe herkes tarafından sevilerek dinlenen Erzincanlı, yakın zamanda  bebekler için yapacağı ninni çalışmasının müjdesini Dünden Bugüne izleyicisiyle paylaştı. 

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet