Ailem İçin - Erdoğan Ailesi | 20 Şubat 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının yer aldığı öykülerin anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm Erdoğan ailesinin evlerine konuk olundu. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Yozgat’ta çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan, 13 yıl boyunca çocuk hasreti çeken, büyük zorluklarla bir kız çocukları olan Erdoğan ailesinin sevgi, umut ve mücadele dolu hikayesi ekranlara geldi. 

Evin neşesi, sokağın cıvıltısı, yarının garantisi olarak gördüklerine yavrularına kavuşmak için verdikleri mücadele dolu günleri anlatan Erdoğan ailesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Çocuk sahibi olup kıymetini bilmeyen insanlara sitem eden Mehmet Erdoğan çocukların bu dünyadaki en güzel varlıklar olduğundan bahsetti. 

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet