Ailem İçin - Kurnaz Ailesi | 6 Şubat 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının yer aldığı öykülerin anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm milli sporcu Hayrettin Kurnaz ve ailesine konuk olundu. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm küçük yaşta anne ve babasını kaybederek yetiştirme yurdunda büyüyüp kendisini geliştirerek milli sporcu olan Hayrettin Kurnaz’ın başarı, azim ve sevgi dolu hikayesi ekranlara geldi. 

Milli sporcu olarak İstiklal Marşı’nı okutamadığı için içerisinde hep acı bir burukluk yaşadığını anlatan Kurnaz bu hayalini gerçekleştirmek için spor salonu açtığından bahsetti. Spor salonunda sayısız sporcu yetiştirerek Avrupa Şampiyonluğu madalyasını ülkemize kazandıran Hayrettin Kurnaz ve ailesinin hayat mücadelesi Ailem İçin’de yer aldı. 

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet