Dünden BugüneEda Özdemir ile - Osman Sınav-2 | 28 Kasım 2020

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların konuk olduğu Dünden Bugüne’de Osman Sınav’ın hayatı ikinci bölümüyle devam etti.

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Türk sinemasının usta yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav hayatına dair bilinmeyenleri Dünden Bugüne’de anlatmayı sürdürdü. 

Bu zamana kadar yaptığı bütün diziler ve filmler arasında kendisinin en sevdiği işin Ekmek Teknesi olduğunu belirten Osman Sınav “Sadece Ekmek Teknesi’ni yapmış olsam bile bu mesleği yapmaya yeterli” diyerek dizinin kendisi için önemine değindi. 

Ünlü yönetmen Osman Sınav Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi izleyenlerin büyük beğenisini kazanmış dizilere benzer yeni bir projeyi hayata geçirmeyi istediğini de söyledi. 

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının davet edildiği izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de. 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet