En Sıradışı - 9 Mayıs 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile Türkiye’deki ana muhalefet problemi ve İstanbul seçimindeki usulsüzlükler masaya yatırıldı.

Mustafa Şen, seçimlerde yapılan usulsüzlüğe değinerek “Burada AK Parti’nin bu süreçte yapması gereken bir şey var. İlk yapması gereken şey kendisine emanet edilmiş oylar var. İstanbul’da milyonlarca oy var. Bu oyların hakkını savunmak zorunda. On buçuk milyon seçmeni olan, arada binde bir fark olan bir yerde bu oylar bir daha sayılır. AK Parti bunu talep etti, İl Seçim Kurulu kabul etmedi” açıklamasında bulundu.

Ekrem Kızıltaş ise İstanbul yerel seçiminin yenilenmesiyle ilgili olarak “Bu sefer geçen defa ki gibi ciddi manada oyunlar oynayamayacaklar. Sandık başkanları artık mecburen memurlardan atanacak ve herhalde sandık başında bulunan AK Partililer, diğer sandık üyelerinin tamamı başka partilerden olduğu için daha dikkatli olacaklar” sözlerini dile getirdi. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet