En Sıradışı - 2 Mayıs 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz ile Sosyal medyadaki algı operasyonları ve yerel seçim sonuçları masaya yatırıldı.

Kurtuluş Tayiz, CHP’nin içerisindeki FETÖ’cülere değinerek “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Atatürk ve Atatürkçülük ile ilgisi yok. Bugün bu Atatürkçülüğü ellerinden alan FETÖ’nün içerideki Truva atlarıdır. Atatürkçülüğü, Kemalizmi, Cumhuriyeti, bütün değerleri içeriden fethederek ele geçiren FETÖ’dür. Çünkü bu partiyi FETÖ’nün amaçları doğrultusunda onlar kullanıyorlar” açıklamasında bulundu.

Kızıltaş, Kılıçdaroğlu’nun Fırat Kalkanı harekatındaki şehitler için attığı tweet ile ilgili olarak “31 Mart seçimlerinde burada adı geçen örgütlerin uzantısıyla, bir partiyle işbirliği yapan ve onlarla belli noktalara gelen bir insanın şu anda böyle bir şey yapması yetersiz. Bu açıkça mevcut durumu lehine çevirmek için yaptığı bir atraksiyona benziyor” sözlerini dile getirdi. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet