Önce Sağlık - 25 Mart 2019

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seyhan Özcan, Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel oldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Op. Dr. Seyhan Özcan, sağlıklı gebelik ile ilgili izleyicilerden gelen, “Gebelik planlarken nelere dikkat edilmeli? Sağlıklı gebelik için neler yapılmalı? Gebelikte spor yapılır mı? Bebek planlayanların yaptırmaları gereken testler var mıdır? Hamileliği engelleyen hastalıklar var mıdır? Hamilelikte dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Çikolata kisti nedir? Çikolata kisti nasıl tedavi edilir? Normal doğum ve sezaryen doğum arasındaki fark nedir?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. Seyhan Özcan, hamilelikten önce jinekolojik muayene olmak gerektiğini, rahim ve yumurtalıkta sıkıntı var ise tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca Özcan, gebelik planlayanların hayatını ona göre değiştirmesi gerektiğini ve beslenmeye dikkat edilmesinin doğru olacağını belirtti.

Programın diğer konuğu Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel ise akupunktur ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Dr. Faruk Öncel, akupunktur yöntemiyle sigaranın bırakılabileceğini, kilo alma gibi sorunların olmayacağını açıkladı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet