En Sıradışı - 31 Ocak 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile Venezuela’daki ABD destekli darbe girişimi, ABD’nin emperyal emelleri ve Türkiye’ye yönelik operasyonlar masaya yatırıldı.

Gazeteci Turgay Güler, Amerika’nın saldırılarıyla ilgili olarak “Amerika’nın bir gücü yok, Amerika bir güç sahibi olduğu için bunu yapmıyor. Amerika’nın gücü vicdansızlığından geliyor. Seni meşgul ettiği şey terör” sözlerini dile getirdi.

Güler, Türkiye’nin bulunduğu konuma değinerek “Türkiye Türkiye’den ibaret değildir. Türkiye’yi Türkiye’den ibaret olarak düşünmek büyük bir hatadır. Türkiye aynı zamanda bir pazardır. Türkiye’ye yatırım yapmış dünyanın birçok firması, şirketi, ülkesi var. Türkiye’nin uğrayacağı ekonomik kriz, yaşayacağı sıkıntılar nedeniyle çevrede zarar görecek onlarca ülke var, bu domino etkisidir.” açıklamasında bulundu.

Programda Ahmet Kekeç ise Amerika’nın Türkiye üzerine oynadığı oyunlara değinerek “Türkiye’de 15 Temmuz’da Venezuela’da yapmak istediğine benzer bir şey denedi. Halk sokağa çıkınca bu kurgu bozuldu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet